Tuesday, July 29, 2008

Lagi laporan liwat!


Inilah salinan laporan doktor yg kembali menghangatkan pertuduhan liwat terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim oleh Saiful Bukhari Azlan. Sama ada laporan ini sahih atau direka-reka, anda yg melihat dengan mata, hati & fikiran seharusnya boleh menilai apa yg tengah berlaku di negara ini.

Jika benar, nyatalah sebarang penipuan di zaman mutakhir ni terlalu sukar utk diselindungkan lagi. Kata perpatah Karam Singh Walia, sekali kena, dua kali sendiri ingatla! Hehehe....terjah...

16 comments:

rosyanti.blogspot.com said...

wah wah, pandai tul KM bagi liputan laporan...mengalahkan TV3 ...

but anyway yanti memamg suka cara Km menulis, ada ambil STPM ke dulu?..mesti dapat bagus dlm pengajian am hehehe...keep it up


regards
yanti
www.rosyanti.blogspot.com

KM said...

Pengajian Am saya dapat A hehehe....tp itu cerita lamala. Sya ambik STPM tahun 95'

Mira said...

betol ke x ek kes liwat tu? dr slu x abis2 dgn liwat

kuchalana said...

tahun meliwat malaisi.. slamat datang.. sila2..

KM said...

Jgnla panggey tahun meliwat msia bro...nanti Allah turun tsunami abis kita bro ....

Akak said...

Salam KM..

Apa khabar?

Ya Allah tak habis2 lagi ngan kes liwat ni kan..

KM said...

Wsalam w.b.t. Saya alhamdulilah sihat.

Anonymous said...

buat kerja jgn liwat
dtg kerja jgn liwat
liwat ke tak liwat ke janji tolong rakyat sudah
bukan diam2 tapi beli mercedes(maria mercedes)

Neeza Shahril said...

memang salah doctor sebarkan laporan pesakit tapi kalau demi untuk kebenaran, memang sangat dituntut.. semoga Allah lindungi doctor yang jujur tu..

KM said...

Perkara ni bukan membabitkan seorg tp kepentingan awam. Jika tuduhan tu sekadar konspirasi, apakah jaminan rakyat malaysia di peringkat bawahan akan selamat jika bekas TPM pun boleh diperlaku begitu?

ku tak sempurna said...

apa lagi... org yg memfitnah tak kena tangkap ke??? ini tak adil!!!

KM said...

Malaysia sekarang dah jadi cam cerita Hindustan suatu masa dulu. Org besar2 & pasukan keselamatan slalunya kurapsi. Di akhir crita akan ada 1 hero menyelamatkan keadaan & hero tu ialah AKu hehehe....perasan abis

ecahkoop said...

adeh...tulisan die mmg tulisan doktor la...tapaham

yang paham..

there no PR bleed je...

hmm...tadi kuar pasal kes ni kat berita...die kate kabar angin..

huhuhu!! pandai la kan nak tutup citer..

ish3x!!

~Cinta Milo Ais~ said...

uihh..camna laporan doc leh tersebar nih..patutnye confidential..hehe apepun..kebenaran pasti akan terbukti akhirnya..kita lihat

KM said...

kalau 10 thn lepas dulu, takpela nak rancang semua ni tp sekarang zaman ICT makin advance & ramai dah celik mata hati. Takkan nak biar je penipuan berlaku. Lainla kalau org tu jenis buta hati hehehe...sendiri fikirla

anaiz said...

kes liwat ni semua palsu.
untuk mengaburi mata rakyat. kesian empunya badan asyik kena fitnah.

patutnya orang yang mengaku diliwat la yang perlu angkat sumpah mengatakan diri dia mmg betul kena liwat. ini dah terbalik.

dunia..dunia..

takbir..!! (hehe..tetiba je yek..)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin