Thursday, July 31, 2008

Jom pakat mengundi sekali lagi .....


Latest News Today!! Terkini petang ni, Presiden Parti Keadilan (PKR) Datuk Seri Dr Wan Azizah Ismail mengumumkan perletakan jawatan beliau sbg MP Permatang Pauh untuk memberi laluan kepada suami beliau, Datuk Seri Anwar Ibrahim bertanding merebut kerusi tersebut.

Manakala, Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang melalui satu kenyataan hari ni menyatakan bahawa PAS menolak sebarang kerjasama dengan UMNO/BN untuk membentuk kerajaan campuran sama ada di peringkat negeri mahupun negara.

Aku melihat kedua-dua peristiwa arini sebagai Double Torpedo Fire kepada kerajaan Barang Naik (BN) yg ketika ini seperti org yg hendak kelemasan di dalam sebuah kolam.

I repeat - Don't try to play-play with people power ye!

* Buat my sister yg menjadi salah sorang pengundi Permatang Pauh, selamat mengundi nanti....undilah ngan mata hati...

10 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hmmm...gud news. pasnieh kite tgk la ape propaganda seterusnye:D

13may said...

hehhe hehhe....mati kutu la geng geng Barang Naik tuh...hahha hahha

KM said...

Aku harap bukan takat mati kutu je tp terus masuk kubur. Dah 50 thn diberi amanah tp rakyat makin susah....aku xrela!!!!

Anonymous said...

kalau geng barang naik buat kenduri,joget lambak ke gitau la aku
aku pun nak join
kj mesti turun
maksud kj apa plak?
konek jahit ke
kambing jahat?

KM said...

Sesapa yg nak mengomen tu jgnla pakai ANONYMOUS saja. Gunakan ID yg org leh kenal anda. Jgnla takut sgt. Aku tak taruh ISA punya hehehe...

Mira said...

bosan ar demokrasi mesia skrg...

kuInaJentayutiara said...

sy pn nk g mengundi la... enth la tiba2 sy jadi pengundi Prmatang Pauh.

semua org kena check.. entah nama ada kat situ, tok, nek, wan yg dah terkubur pn entah2 idup.

KM said...

Ya betui KUINA, yg layak ngundi di sana pun patut check sbb takut nama anda dicicirkan. SPR bukan saja pandai buat magic menghilangkan nama tp menghidupkan org mati pun dia pandai. hehehe

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose expedition parka[/url] Stone has repeatedly maintained that Natural Born Killers is a satire. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Jwtvif
http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose Jacken outlet[/url] Lazrcu [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora outlet[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose outlet[/url] After all, fashion is all about expressing who you are. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Jktxfl
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin outlet online[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]Canada Goose[/url] Emtmxp [url=http://www.pandorajewelryukonsale.co.uk]pandora bracelets sale[/url]

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin