Monday, November 17, 2008

Berdemo Sambil Berbogel....Ada Sesapa Nak Join?

sekadar hiasan

Beberapa hari yg lalu, terdapat NGO yang menggelarkan diri mereka 'REFORMIS' yg mengugut untuk mengadakan demostrasi di hadapan bangunan pentadbiran kerajaan negeri Selangor bulan ini ekoran tidak berpuashati ngan ngan beberapa tindakan kerajaan negeri itu.

Apa yg menariknya, demostarsi ini hendak dibuat secara berbogel hehehe...Kalau ajak KM join, minta maapla ye. Ajak pakai custom Tarzan pun KM tak sanggup hehehe... Lainla kalau korang ni memang xreti nak malu kan..kan...

Daripada korang berbogel tunjuk perasaan, baikla korang gi tulis blog. Kalau ketidakpuasan hati korang tu diyakini oleh orang lain, sure diorang akan sokong. Tapi kalau korang berbogel tuk tunjuk perasaan, orang lain akan turun gak tp ngan tujuan lain la hehehe....

* KM nak berdemo juga sebab harga minyak bila lagi nak turun sebab harga dunia dah turun bawah US$55 setong. Banyak tu.....sekarang rakyat tengah subsidi kerajaan hehhe......


10 comments:

ita.itu said...

x kose hah nak demo mcm tuh skali.kalo indah x pe lah..kah.kah,.kah

dakgilachoc a.k.a nani said...

kalaulah ko yg turun wat demo tuh KM, x hingin aku nak tgk..aku bwk jer sebaldi taik lembu siram...eheh..=P

risanur said...

risa takkan lah nak wat cam tu...bayar beribu pun tak nak la, yg penting maruah diri tu...

Neeza Shahril said...

ek eleh!!! ngada ngada betul.. sanggup bogel dari pakai fur tu.. sayang sangat lah binatang tu kununnyaaaa... cubalah berbogel masa winter... tahan ke tak?? hehee..

butterflytwinlove said...

waktu ni diorang ngah kurang waras..bila da waras semula mesti jadi malu2 kucing..+)

azreen said...

org bodoss je nak buat keje mcm tuh...hahaha

Kak Piah said...

kalo KM nk pi pon demo centu.. ingat 'mem' nak bagi kaa??? mimpi raaa.....

prebetsabu said...

maka berbondong2 lah jurukamera bersama DSLR masing2 berserta lense panjang sedepa berpusu mencari shot terbaik.....


*minyak turun lagi 15sen.. akhirnya.. tp still rakyat membyr subsidi... huh? Negara utk pemimpin bukan negara utk rakyat kot?

hUmmY said...

bugel la sgt!

kalo body cun tape gak..

ni bekerak cni sane lg mau tayang2!

mcm tade care laen je doank ni!

pendek akal!

KM said...

ita- indah camna tu Ta?

nani-aku pun xhingin nak demo camtu terutama depan umah ko...

risanur-risa buat demo pakai topeng superman ekk? hehehe..

neeza_shahril- itu kat Barat, kat Msia pun org nak demo berbogel sbb tak puashati ngan kjaan. Camla takde cara lain kan..kan..

butterflytwinlove- ko waras dak kata KM ketak? sure ko pun xwaras kan..kan....

azreen- reen demo buat cmna? kui..kui..

kak_piah- KM demo dalam mimpi je hehehe...

prebetsabu- hehe...terutama kalau yg demo tu ramai pompuan kui..kui..nasib2..
Turun gak 15sen walaupun wajaran minyak skrg sharusnya di bwh paras RM1.50 skrg.

hummy- hehehe...km jd tarzan je...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin