Tuesday, November 11, 2008

Korang Ambik SPM Berapa Kali Ekkk?


Hari ni KM nak ucapkan Selamat Menempuhi Peperiksaan kepada semua pelajar sekolah & persendirian yang mula menduduki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) mulai hari ni. Semoga anda semua berjaya menjawap & menyelesaikan peperiksaan anda ngan jayanya.

Kepada yg sudah beberapa lagi mencuba, jangan putus asa, teruskan mencuba. Bila mengenangkan SPM, ada rakan/kenalan dulu yg penah mendudukinya lebih sekali. Ada yang 2, 3, 4 & 5 pun ada. Semua tu akan menjadi sebahagian kenangan dalam anda. Anda bagaimana?

16 comments:

ita.itu said...

tgk org la beb...ko sure 3x kan..kah.kah.kah

suw said...

wakper nk amek byk2 kali ni km? sekali dahla..penat amek byk2 kali :P

Mieza said...

kazen along pun ambik SPM ari ni...

see the leg la KM...ko brapa kali lak...:p

dakgilachoc a.k.a nani said...

uish...ambo amik sekali dh lulus...pangkat 1 lagik tuh..eheh..dulu2 takde kira A B C okek..kikiki...aku rasa la KM ko sure amik lapanploh kali kan..ahakss...

Kebencian_Maharaja said...

Ita- sesuka ati je ko kutuk aku ye? kalau aku 3x, sure ko 4x kali kan..kan..kan

suw-kalau dah tak pandai sangat nak buat camna? huhuhu..

mieza- saya ambik sekali setengah hehehe....

nani- ko jgn riak sgt...dahla bohong, mana da org ambik 80 kali sbb SPm pun baru berusia 30++. Aku lesing budak ni kang...

azreen said...

hahaha...lawak la komen diorg...saya tukang sengih je la... :-)

butterflytwinlove said...

salam...

yuyu pun tumpang sengih juga..

kenyit mata kat kak nani ;)

dakgilachoc a.k.a nani said...

kakakaka..KM sudah mengamuk....larikkkkkkkkkk...jgn lesing ambo...ambo dak kecik je..ambo tak riak..ambo bgtau jer..=P

mim.ya.ra.alif said...

aku sekali jek!
wakakaka

masviona said...

saya sekali jela...
tak kuaser nak amik byk2 kali..:)

KM said...

azreen- ko jgn sengih je reen...ko jd tukang karut nak? hehehe

butterflytwinlove- ko perli sape ni? ko kenyit mata kt dia, ko perli KM ye? nak kena ni....

nani- ingat Km nak lesing ko betui2 ke? Seblm ko kena sure, Ita yang kena dulu hehehe...

mimyaraaliff- periksa 3x, lulus sekali ekkk? gitu ke? hehehe...

masviona- sekali je amik, ape resultnya? kui...kui..

ita.itu said...

wah brani ko lesing aku ye..aku lesung ko br tau..ko tau lesung x? bkn lesung pipit..lesung batu mem ko tau

kuIna Jentayutiara said...

eeehhh brapa kali a... beratus ribu kot


sebutan la...

KM said...

ita- ko kira ko punya lesung je..aku lastik ko baru ade akai hehehe...

kuina- buat suspender je hehehe

.::WaNiE::. said...

oh sbb sy amik sekali jek saya dikira pandai kan kan kan

takdek maknenye :D

gambar tu menunjukkan betapa mat saleh itu semuanya budus2 belaka

exam pun nak bawak nota hahahaa mmg tak cukup pandai

Kebencian_Maharaja said...

wanie- exam kalau pandai meniru kira tererla sbb bukan semua org berani meniru masa exam hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin