Thursday, November 20, 2008

Biarkan ia sesuci tuannya hehehe....

Hatta berkatalah akan Mem KM semalam ketika melawat blog ini, kenapakah blog ni tak cam blog orang lain, plain & putih je. Orang lain punya blog, ada warna-warni, kalering gitu. Menjawaplah akan KM kembali bahawa bukan KM taknak menggodeknya jd warna-warni tp memandang ilmu yg terbatas serta ketidaksempatan masa maka biarkanlah ia begitu.

KM penah try godek tp nasib agak malang hinga bercelaru semua yg ada. So, KM dah dah bertaubat taknak godek dah sehingga mempunyai ilmu secukupnya. Kalau korang nak kata KM buta coding, katalah. KM tak kecik hati pun sbb itu kekurangan KM. Yang penting biarkah apa yg KM tulis dapat dibaca & dicerna oleh usus korang.


* Biarkan Calculatorbuta putih & sesuci tuannya hehehe...Sesapa nak hadiah gi jawap kuiz kat blog Ita.Itu. Dengar kata dia nak offer keta.

11 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

caittttt...suci sgtla ko tuh KM...lagi berhabuk aderla..keskeskes....

ita.itu said...

suka hati ko je ek aku nak bg keta..cis...aku lama tau dah ko buta IT..hehe

Dee said...

samalah kita..x pandai lg nak godek2..tp tang suci berseri tu..emm..musykil byklah..hehehe

shafarina said...

Haa... ingat.

Masa coding berterabur tu lah aku datang sini first time.

risanur said...

maybe wife KM boleh watkan blog ini penuh dgn warna warni....coz pompuan ni kan berseni...

kuchalana said...

weh.. betoi ka ita nak kasi kete .. ? kekekeke

suw said...

sesuci tuannya..gituuu..

hUmmY said...

ahahahahahaha!

suci abes haa~

Kebencian_Maharaja said...

nani- ko mana tau, ko bukan penah jumpa aku pun....hehehe

ita- walaupun aku buta IT, tp still bleh jejak ko hehehe....

Dee- jgn musykil dee, buat2 bodo je bab tu hehehe...

shafarina- ko masih ingat ye & KM pun tak lupa kt ko....Sesungguhnya tak semua Melayu mudah lupa hehehe...

risanur- KM tersenyum simpul ngan cadangan Risa tu hehehe...

kuchalana- dia nak kasi kereta lembu kot bro hehehe....sibuk keja ke skrg?

suw- ko mungkin paling mengerti hehehe......

hummy- suci sesuci ubat gigi Golgate....

azreen said...

takpe...janji ade jugak org nak baca....btul tak km...hehehe

KM said...

azreen- betul..betul..sambil kepala hangguk hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin