Monday, November 24, 2008

Big Boy Toys

Weekend dapat duit rebat, panjang langkah kaki KM & Mem gi cari barang mainan (Big Boy Toys la, korang jgn fikir ke lain plak). Hobi ni menjadi kesukaan KM & Mem sekarang. Kita orang beli robot gundam sekor, sebiji kapal terbang A320 Air Asia & set keta James Bond. Sekarang KM tengah nunggu beg james Bond je hehehe...


Ni robot Gundam yg belum dipasang

Taraaa...bila dah siap dipasang...

* memasang benda ni rumit juga tambahan bila Budak Kacak suka interframe hehehe....

13 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ko berkongsi minat ngan mem ye KM...bagusla..xlah mem bising ko wat sampah je kt rumah...kahkahkah...

risanur said...

best kan kalu dapat hobi yg sekepala dengan pasangan...baru hepi bile bersama..

mim.ya.ra.alif said...

ingtkn beli dslr td... hehehehe

ita.itu said...

amik la gmbr ko ngan mem masa tgh masang tuh..adoila..bapanye yg lebih ek..hehe

KM said...

nani- Mem KM sportingla. Walaupun kekadg berdesing telinga ku ngan leterannya namun lubang idungnya tetap tak ku lupakan hehehe....

risa- baru setahun dua ni je kami dpt hobi yg serupa ni....

mira- dslr tu stand for what? sila beri penjelasan.....

ita- aku yg gigih memasang...dia tukang beli je. Budak Kacak plak tukang kaco....

prebetsabu said...

aku aritu ada donlot dai web yamaha...

utk model2 motorsikal superbike dia..

just print kat kertas tebal.. then bole sambung2.. full guide ada dia bg mana nak lipat, nak potong etc..

ko nak tak?

syok gak tu..

Dee said...

robot gundam..cam gurindam je..oklah..beli benda tu buat apa ek? Lps psg2 pastu?..

suw said...

minat yg same? hmm..ni ble masuk sehati berdansa ni km..bestla kalo ade mina same

KM said...

prebetsabu- kecik tapak tangan, lori Kasim Baba aku tadahkan....hehehe...

dee- ala hobi org dewasa...Kalau takde lauk, bleh campur dlm nasik goreng hehehe.....jgn mare....kitaorg kolek for long term value...

suw- sehati berdansa? KM tak reti menarila...Bila minat sama, maka takdela yg bising2 bila mebeli tu...hehehe

azreen said...

bgusla ade hobi yg sama...blehla main lps tuh...hehehe...

Neeza Shahril said...

lorrrr... ingatkan untuk budak kacak.. untuk bapak budak kacak rupanya.. patutlah dia selalu entrpremmm.. sian dia.. :))

butterflytwinlove said...

KM KETAK...yuyu nak juga..belikan 1 k?nak belikan 3 4 5 6 7 pun bole juga..+)

KM said...

azreen- apa maksud yg ko nak sampaikan reen? musykil je bila membacanya ayat2 ko...hehehe

neeza_shahril- bebudak tak sesuai mainan gitu kak...dia ada mainan sendiri...

butterflytwinlove- ko nak pe yu? kalau ko nak, ko kena jd yg no.2 bleh? kui..kui...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin