Tuesday, November 18, 2008

Korang Nak Hadiah Mitsubishi Triton?

Kalau korang suka join contest yg kekewan blogger kita buat, korang leh gi kat blog pasangan suami isteri ni, Masviona & Prebetsabu . Diorang ada buat contest & katanya ada hadiah Mitsubishi Triton. Betul ke PrebetSabu? hehehe.....

Anyway, korang gi terjahla sendiri blog diorang. Mana tahu rezeki korang kali ni. Bleh gak gi ronda2 ngan Triton hehehe....paling kurang pun leh naik kuda .....

* Jangan marah ye Mas & Prebetsabu, KM just buat pesanan khidmat masyarakat hehehe.....

9 comments:

ita.itu said...

ye ke dpt triton..kot2 mainannye..apa kata ko test dulu km

dakgilachoc a.k.a nani said...

tu ar kan kak ita..ntah2 mainan jer..heheh..

prebetsabu said...

waaahhh.. ni dakyah mana lak ni..

ye.. mmg blog masviona.com selalu wat contst n ada hadiah...

tp takde la sampai dpt triton...

triton yg aku pakai tu pon jenuh aku kumpol duit setahun lebey baru dapat beli oooohhhh..!!

anyway KM... sungguh baik hati ko dok promote contest sempena rebranding masviona.com ek...

harus ko dpt saguhati nih!!!! wakakakakakka

prebetsabu said...

anyway, triton dalam gamba hiasan ko tu cun oo...

alangkah bahagianya klu aku dapat mod triton ijau aku tuh...

prebetsabu said...

anyway, contest sedang berlangsung sehingga 1 disember ni...

dan menyusul selepas itu beberapa lagi contest.. huhuuh...

dan pada sesapa yg minat tunggang kuda, jom terjah kita tukar info utk beginner mcm kitorang ni ha..

http://masviona.com

haa.. amik ko aku dah lupa diri promote blog bini aku.. kahkahkah...

jgn mara aa en. KM..

azreen said...

km...bz la...ko je la masuk... :-)

Kebencian_Maharaja said...

ita- hehehe....aku saja suspenderkan korang je termasuk penganjur.

nani- mainan takpe..jgn dipermainkan lelaki seperti ko hehehe....aku tumpang sedih wpun aku lelaki...

prebetsabu- aku tumpang promo je contest korang tu. Sesambil aku suspenkan blogger lain, aku suspen juga korang yg menganjur hehehe...
Kalau triton tu jd hadiah sure nangis ko hehehe...

azreen- reen, ko sibuk pe? sbuk kutuk KM ke? kui..kui..

dakgilachoc a.k.a nani said...

KM mulut ko mmg nak kena cili kan? ko berani sgt mailah kl ni...mmg aku cili mulut ko...ko jgn main2...

Kebencian_Maharaja said...

ko nak ajak aku lawan ke? Kalau lawan chess ke, dam ke, aku bolehla. Lain2 aku tak reti...aku sukakan keamanan hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin