Thursday, November 6, 2008

KM Dilema Not Malay Dilema.....


Berkatalah mem KM semalam ketika sedang membelek Calculatorbuta ini:
Mem: "Makin ramai ekk pengunjung blog abg sekarang ye terutama pompuan. So, pepandaila mengawal diri ekk. Jangan terlebih-lebih plak ye. Kang jadi cam Norman Hakim plak."
KM diam je sambil mata melayan perlawanan bola antara Liverpool ngan Atletico.
Korang rasa apa yg ada dalam hati KM sekarang bila Mem bercakap begitu?
* Mulai pagi tadi, dia dah pergi meninggalkan KM & Budak Kacak.......KM dalam dilema........

22 comments:

risanur said...

mem KM pergi ke mana???gi bercuti ke meninggalkan KM sendirian..kesiannye...
tak salah kalu kita berkawan kan...jgn melebih2 mcm norman hakim tu sudahla...

Shifu67 said...

Bab ni aku pun rasa cam kooo gakk.... tapi buat bodo jee.... lagi pun bukan kita buat benda tak senonoh cam artis &@*%$# tu kann.

Mieza said...

insyaallah klu kita kawan ni dgn ikhlas takde mendanya...no feeling2okeh...ckp ngan MEM jgn risau...along dh ada SUAMI...hiks

* tak taulah org lain ek...ko jgn memain KM, jgn disalahgunakan kebebasan yg MEM ko bg tu...kang kena KILAT br tau...:p

azreen said...

km...beritahula kat mem baik2...smua pompuan2 kat sini dh berpunye pun...msing2 pandai jage diri pun...takut km je...hehehe...jgn marah ye km..

dakgilachoc a.k.a nani said...

erk kita solo tp dun worryla MEM KM tuh erk...kita pn x pernah terfikir nak melebih2 ni...Kwn2 je tak salah kan..ko tu KM jgn disalahguna kepercayaan yg diberi..=P

Masy said...

ahaks sokong nani. yg solo cam sy pun xde nye nk ngurat KM, lagi2 dah tau KM ade mem hehehe. so dont worry dear mem, he's all yours :)

jgn KM yg miang2 dah laa hahahahha

suw said...

hmmm..tu amaran pertama tuh..
sy pon rase kalo kita kawan ngn ikhlas sure tak jadi mendenyer.

walaupon sy pompuan..
n single..
tp im not available kekekekek :P

dont worry Mrs KM..if u happen to read this :P

Ungku Nor said...

ehehehe..
tu tandanya mem sayang sangat2 kat KM tuuu..

ita.itu said...

mem jgn riso mem..km aku dah try goda..tp x jalan..setia dia kat ko mm..kah.kah.kah..jgn mrh gurau sajo

dakgilachoc a.k.a nani said...

kak ita-sempat ko buat lawak kak...adoyai..tergelak kita baca..yerke tak jalan kak? rasanya kita goda KM hari tuh..ok je dia mkn umpan...
hahahaha..opsss...sorry2..jgn marah ye mem KM..gurau sajork...=P

mebby said...

hehhhehe....lu pikirlah sendiri...KM oiii...itu tandanyer mem sayang ler tuuu...

prebetsabu said...

1 tips utk para wanita.... :-

tolonglah jgn TERLALU curiga ngn lelaki... selalu terpikir laki wa keje sumbang la itu la ini la..

igt.. setiap kata2 kita adalah doa..

lelaki ni, klu dok diasak bertubi2 ngn sesuatu bende yg dia tak wat, naik berang oooo....

sapa sokong masuk blog aku...!!

kahkahkah.. publisiti murahan..

jgn mara aa En. KM....

Kak Piah said...

wuiii.. tatottt..
jgn mem serang KM kat lokasi penggambaran dah lerr...
biasa la tu KM, tak banyak sket mem kena gak menunjukkan sifat keprihatinan dan kechemburuan kalo dak kang KM rasa tak di sayangi laks... ahahahahaha....

Carrotsusu said...

nape KM ckp sal MEM nih kat blog.. Hmm.. pandangan orang lain2.. ade yang kate KM.. and ade yang kate MEM... Hal2 cam tu simpan berdua jer kot.. Sambil tu.. jage la diri... hiasi peribadi.. kui kui kui...

wan said...

kalau dia baca komen aku, berlapik weh. takde gedik2 semua.

tak taw la dia dok ushar 2-3 commentors yang over kan

berhati2 lerrr, dah warning tu ada makna :)

PENDEKAR said...

hagr harg harg....abis la kooo....
tapi MEM memeng dalam pengamatan aku ramai blogger kat Malaysia nie dari kaum hawe...nak wat macam mane.

Kan bro? borang ko pun masih banyak lagikan? he he he....

KM said...

risanur-hehehe...mem gi kursus. Dia tak lari. Kalau larik KM kejarla...

shifu67- hehehe...kita serasala cikgu....kasi back-up sama saya..

mieza- kenyataan sokongan bercampur kenyataan amaran keh..keh..keh..

azreen- KM tak salahkan sesapa punya. Yg penting KM jaga diri KM kan..kan..kan

nani- ko pun buat statement gak ko solo hehehe....bila ko nak kawen ni?

masy- sorang lagi anak dara buat statement hehehe...

suw- ko pun buat statement gak? thank u3...

ungku_nor- kenyataan org yg lebih berpengalaman cam akak mungkin benar hehe...semakin syg kan..kan..

ita- pepandai je ko tu...ko buat ujian pe? UPSR ke kat aku? Porahhhh...

nani- pepandai je ko provoke ye...kang mem aku caya camna? Ko nak bagi aku menduda ke?

mebby- KM pun syg dia hehehe...

prebetsabu- luahan hati lelaki tu. Ada kebenarannya bro..thanks..

kak_piah- macam ko la jugak kan..kannn..

carrotsusu- KM berkongsi asam garam/lumrah berkeluarga agar menjadi renungan bersama wpun single cam ko...

wan- di jalan raya ada sign board, inikan plak dlm umah tangga. Langgar je padah akibatnya...

pendekar- ko pepandai je provoke aku...aku setia cam HAng Setia tu hehehe

masviona said...

klu tak nak pempuan curiga n pk bukan² satu jer petua dia...satu jer ingat tau wahai suami2 or pakwe² di luar sana

jgn buat dia hilang percaya kat korang coz sekali korang buat akibat dia korang akan tanggung smpai bila2....percayalah...even benda tuh kecik sekali pun please jgn hilangkan kepercayaan dia...sbb selalunya perempuan nih mmg senang nak percaya kat laki dia but sekali tertipu smpai bila2 akan ingat

waa...pnjg lebar aku komen...heheh...mungkin serangan balas gak nih utk prebetsabu...ahaksss...lariksss
but..aku syg dia...huhuhu

suw said...

kekekeke..bkn ape km, sy bg statement siap2 kot-kot mem km aim yg lom kawen kan..(mcmla yg kawen takde skandal ek) n bg statement siap2 kot2 km jatuh hati kat sy kakakkakaakaka larikkkkkkkkkkkkkk!!

KM said...

masviona- terjah menerjahla kiranya ni..hehehe...anyway betul apayg ko ulaskan ni. Prebetsabu penah buat gitu ke? hehehe...Anyway u'all enjoy tgk James Bond berdua...

suw- km tak jatuh hati kt ko tp jatuh tangga negok ko heehehe....Anyway jgnla bimbang...KM masih sedar diri hehehe.

Mrs.Sheikh said...

hehehehe....kepada mem KM,
saya telah berpunya dan dipunyai :D

KM said...

mrs.sheikh- hehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin