Friday, November 7, 2008

RPK Freed!!!

kepala KM pun camnila kekdg

Pagi ni, Mahkamah Tinggi memutuskan Raja Petra Kamaruddin (PRK) dibebaskan dari tahanan ISA melalui permohonan habeas corpus beliau. Beliau ditahan ISA pada 12 September yang lalu.
Pembebasan beliau ni pasti akan menyebabkan ada ikan2 jerung yang tak senang duduk. KM rasa korang tahu sapa yg paling tak senang ngan tulisan abang botak ni hehehe.....tungguuuuu.
* Comment korang kt entry sebelum ni akan KM jawap seberapa segera sbb KM tahu kegagalan blogger membalas komen pengunjung akan mengecewakan pengunjung itu sendiri. Anda akan rasa komen anda tidak dihargai gitu, betul tak (itu andaian/hipotesis KM je)?

10 comments:

Mieza said...

ingat gambo ko...hahaha...jwb komen2 n tag tu...tau takpe...:p

dakgilachoc a.k.a nani said...

Erkkk..RPK ni blogger ke? Ramai yg kata dia tak layak dipanggil blogger sbb dia pn bukan menulis kat blog sendiri..huh..ntahla..=P x reti nk komen..

K.mieza-kita setuju...KM ko kena jwb tag aku wei...

ita.itu said...

ye betull..org x jwb komen nih menghampakan org yg komen..kalo aku le kimsalam nak komen lg...hehe...lepas gak si RP ni ek

azreen said...

mmg pun km...umpama cinta tak berbalas...hahahaha

cHeRyNa PiReS said...

kan senang kalo letak resepi jek dlm blog...takde sape nak tangkap:P

prebetsabu said...

ye.. lps ni kita leh nntikan lagi pendedahan2 yg dibuat terhadap jerong2 tu...


sejauh mana benar and sejauh mana palsu, lu pikir lah sendiri...

risanur said...

dah dpt imaginekan bagaimana rupa KM...
mmg benar jika kita komen tp tak dpt respon rase cam tak dihargai je..

Neeza Shahril said...

bagus... bebas akhirnya..

pasal comment tu.. ada gak la kengkadang frust.. tapi kalau tak sempat nak check balik.. tak frust kot hehee..

KM said...

mieza- hehehe...komen akan jwp...tag pun akan jawap. Maklumla wakil persatuan blogger dah contact inform nak boikot saya hehehe...sapala dia ekkk?

nani- blogger or not, tak penting. Yg penting, kedurjanaan yg hendak dibongkarkan....
Aku akan jawabla..soon...

ita- nasib ko kim salam...aku kirim bom je hehehe....

azreen- cinta...cinta jgn sebut reenn...kang tak pasal2 je kena ngan kayu hehehe...

cheryna- resepi2 xsesuai letak lam blog tp sesuai letak lam perut je hehehe...

prebetsabu- Pelik Bin Ajaib. Tahanan ISA leh dibebaskan oleh court.
Aku rasa dia dilepaskan pun bkn suka2 tp ada muslihatnya. TokLah yg xpired Mac depan takkan nak biar Najib naik sesenang itu, sedang ank menantunya tgh tenat skrg..tunggula plak apa crita RPK nanti..

risanur- Ko cam ahli nujum negara la plak hehehe...pengaruh nujum pak belalang ni...

neeza- kita jawap komen sebaik mungkin kan..kalau terlepas pandang minta maafkan...

Shifu67 said...

kulit kepala sama macam mamat ni tak pe... jgn kepala 'otak' sama cam dia dahhhh!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin