Friday, November 21, 2008

Gambar dah gantung, pakat maila taruh bunga.......

Ingatkan dapat tiket gi Gallapagos ke, Yellowstone atau paling kurang gi Disneyland Tokyo. Rupa2nya Kak Sapeah (maaf Kak_Piah) gi gantung gambar KM kt blog dia. Ada ko patut ko buat KM camtu? Ingat sarkis ke? hehehe....

* So kekawan, tunggu pa lagi? Kalau Kak_Piah dah gantung gambar KM, korang gila taruh bunga.....huhuhuhu.....

* Sedih KM arini sebab harga minyak dunia pagi ni dah merudum ke paras US$48 setong tp minyak Msia turun 15sen...15sen.....KM bising2 sebab masa minyak mahal, kerajaan juga bising2 sebab tak tahan nak tanggung subsidi minyak. Sekrang rakyat plak bayar lebih 50-60sen seliter pd kerajaan, taubat aku bising sbb aku prihatin....

14 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

KM, aku dh tlg gelakkan..tlg letak bunga watpe..mcm org dah mati jerk..kahkahkah...

ita.itu said...

hehe..x lama lg la tu nani..eh km ko mng teka apa kat blog akak tu ?

Kebencian_Maharaja said...

Nani- ko memang suka gelakkan aku...ko no. 1 bab nak pelingkup aku hehehe..tp aku xkisah pun...

itu- aku teka tempoh dia nikah...aka patut gantung gambar aku? Kalau kasi keta cam ko kan bagus hehehe...

Dee said...

letak bunga? cam kat tugu je km...

Kak Piah said...

apesal soh gantong bunga? kan lebih afdhal di taborkan jer bunga itu.. *mcm org tabor kat pusara tuuu..*

sib baik aku dah batalkan niat aku semalam.. kalo tak kang ramai lak mai gantong bunga sambil baca yassin kt blog aku.. wakakaka..

Ungku Nor said...

alaa KM..bukan awak tak tau si Sapeah tuu..

dia kan mang giler glemer nak jadik artis gituuuu..kasik can la..

*lariiikkkk..*

azreen said...

hahaha...lawak la km....kalau dapat tiket gi gold coast takpe gak kan....hehehehe

suw said...

keh kh keh ..letak bunga yer..nk bunga ape? bunga taik ayam ke ape? kekekkek

Kebencian_Maharaja said...

dee- n3 ni sengajo nak perli K.piah tu hehehe....KM bkn tugu...

Kak_piah- ko memang...Nanti KM antaq tonto gi belasah ko hehehe...

Ungku_nor- Dia gila nak berlakon filem Madagascar...nak jd penguin yg 3 ekor tu hehehe...

azreen- tula..KM sekrg harap ko je bagi tiket gi Australia tu hehehe...bleh?

suw- kalau bunga api pun takpe...bleh buat biznes hehehe...

Neeza Shahril said...

comelnya gambar KM! hehee...

akak tumpang simpati kes minyak tu.. dulu masa minyak naik.. sini tak naik pun.. masa minyak turun, sini tak turun jugak pun.. dah 47 sen.. kalau turun jugak.. takkan nak bagi free kot kan.. banyak lemak le jawabnyaaa...

butterflytwinlove said...

owh abg KM KETAK...yuyu letak bunga taik ayam k?tak leh demand sgt..+)

Kak Piah said...

ko samakan aku ngan penguin tu? xper aku x kesah.. mak mmng giler glemer nyah..huhuhu.. janji aku dpt gantong gambo 'mahal' ko tuuu..

Kebencian_Maharaja said...

butterflytwinlove- ko letak je bunga malai hehehe...

kak_piah- pasal penguin, KM melawak je ngan ko...jgnla ambik hati ye....Pasai ko gantung gambo tu, KM ucap trima kasihla...nanti ko gantung je gambo KM kt ofis ko ye hehehe...

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin