Friday, November 28, 2008

Flight Ready..Anybody To Join Me?

Hehehe...tengok tajuk cam KM dah charter satu kapal terbang plak. Insyaallah kalau KM dah jd sekaya DT ( DT islam tau...) blehla KM bawak korang semua naik satu kapal terbang gi memana yg korang suka hehehe....

Sebenar KM baru beli satu lagi miniature kapal terbang jenis Airbus A320. Bagi sesapa yg selalu naik Air Asia tahula kapal terbang ni. Model ni, KM beli yang kecil ja (RM 49) sebab yang besar harga dia RM380.

Kata orang, kalau tak memiliki kapal terbang, model pun jadilah.....

16 comments:

Dee said...

ceh..ingatkan km nk ajak gi jln2 naik flight..tp jgn steward dlm flight tu km udah..mau suma pax x sabor nk lompat turun flight..hehehe..

dakgilachoc a.k.a nani said...

KM, ko ni sajer buat saspen la..aku nak pegi bercuti bln 12 ni ko nk taja tiket flight x? haha...

antalya said...

comel replika tu

azreen said...

nak ikut...nak ikut....nak pi mekkah..bleh km?

butterflytwinlove said...

yuyu nak pegi mekkah,india,jepun,korea,italy,german,uk...ni semua KM KETAK yang kena sponsor..+)

ita.itu said...

DT tu aku tau apa datuk tua kan..mmg suai la sok2 ko pun kerepot..bukan je macho semedang..hehe..

prebetsabu said...

mana pramugarinyeee...?

*tak suke tgk pramugari air asia.. serabai... MAS gak sopan walau ketat kebaya..

KM said...

DEe- pandaila ko perli KM ye...KM jd pilot je. Bila nak crash, KM eject, bior korang semua crash boom bang hehehe..

nani-aku taja, ko bayar sendiri bleh?

altalya-nanti ko kawen, Km kasi present kt ko, bleh?

azreen- bleh..tp kena tunggu duit ko dlm TH cukup dulu la hehehe...

butterflytwinlove- ko ni demand sungguh ya..bleh botak kepala kalau sapa kawen ngan ko...

ita- aku tak kisah...hehehehe..

prebetsabu- ni kan reramai yg dok komen ni kan ada, diorgla aku lantik jd stewerdess hehehe

tulipurple said...

salam...:),hubby suka gak kolektibel items ni,tp mengenangkan nak menjaganye satu hal(sbb at the end,isterinye jugak yg kena jaga..)ku suruh dia pendamkan jer ler hasrat itew.
betul ke DT muslim?DT rambut blonde beremos tu ke?

fifi said...

wah promosi cite awan dania ni

Carrotsusu said...

KM!! carrot ade gak satu.. he he.. boh kat kete... Kete bawak kapal terbang.. kui kui kui...
NOW EVERYONE CAN FLY....

Witty Angel said...

ngeeee dulu suke gak kumpul miniature tapi skang xtau nak simpan mane so dh stop dh beli miniatures..hehehe

Neeza Shahril said...

akak suka jugak miniature kapal terbang tapi tak pernah ada 1 pun.. nak beli malas.. nak tunggu orang bagi je hahaha!!

KM, DT tu apa?

hUmmY said...

kekeke!

kalo ilang tetibe jgn tanye knape tau!

;p

mummysyafie said...

kiter ada belik gak yang kecil tu, tapi dah patah sbb kena balin

KM said...

tulipuple- hehehe...DT tu bkn Islamla..Kalau betul2 hobi kena jaga sendirila, bukan suruh org lain yg jaga...

fifi- awan dania pun saya tak penah tgk

carrotsusu- keta bwk kapal terbang? Besa tgk keta bawak lembu? hehehe...

wtitty angel- skrg ko kumpul bf ek? hehehe...jgn marah..

neeza_shahril-akak tunggu nak beli yg betul kan? senang nak berulang dr M'sia ke Saudi kan? DT tu Donald Trump...

hummy- kalau ilang tetiba, sure ada org yg gi jualkan, betul dak?

mummysyafie-keganasan umahtangga ke or penderaan ank? hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin