Saturday, November 8, 2008

Bila KM nak kena boikot......

Beberapa ari lalu, KM telah di TAG oleh beberapa sahabat blogger.
1.take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now
2.don't change your clothes, don't fix your hair..just take a picture
3.post that picture with NO editing
4.post this instruction with your picture
5.tag 10 people to do this


Sebenarnya KM memang liat nak buat TAG ni sebab korang tahu KM kan pemalu orangnya hehehe...Tapi nak dijadikan cerita, wakil Persatuan Blogger Daerah Sepang telah menghubungi KM & mengancam untuk memboikot KM jika gagal membuat tag ni.

Ingat barangan buatan ISrael je kena boikot, rupa2nya KM pun korang nak boikot. Siannya nasibku....Untuk tidak menghampakan sahabat2 yg mengTAG KM serta mengelak diri daripada diboikot (kalau kena boikot sure KM kena balik Rwanda) maka terpaksala KM menjelma diri sebagai lelaki di bawah tu. Takde lagi invisble.


* So puehhati korang ekkk?

31 comments:

azreen said...

tak sangka takut gak KM kene boikot ek...yg penting be ur self..

Mieza said...

yes2x!!...akhirnya jejaka melayu terakhir keluar manjelma kan diri...camtulah...tabik springgggggg along ngan ko KM...:D

* hujan, kilat x kat sana tu masa ko buat decision ni...hiks

ita.itu said...

kah.kah.kah..akhirnye ko menjelma jugak..kah.kah.kah..adoila gelak beso aku..pp bagai pauh dilayang...bibir merah bak delima..hidung mancung kalah helang..hahaha

dakgilachoc a.k.a nani said...

lobang idungmu tatap menjadi pojaan hatiku..tak gitu kak ita? kah kah kah...

ita.itu said...

eh nani ada tambahan..idung mancung bak seludang..seludang tu apa ek? kah.kah..kah

shafarina said...

hehe

Mieza said...

nani ko ngan ita sama jer kan..sian KM korang buli..adoiiiila..pecah perut aku kat dpn pc nih....hahaha

* nsb baik dh k*****g awal2...:p

dakgilachoc a.k.a nani said...

seludang tuh udang runcing2 tu kot kak...hahak...oh KM lubang idung seludang mu tatap menjadi pojaan atiku..lalalala...mem KM jgn marah yo...kahkahkah...

mebby said...

wahhh..syabas KM ..finally...u show urself...hehehehe chaiyooookkk!!

mieza said...

macam poster sharlini je

Mieza said...

wei3x...sape guna nama aku ni...aku x buat ek KM...wah berani korang ek...aku sumpah nanti baru tau...baik ngaku cepat!!

*korang tunggulah pembalasan nya nanti cepat atau lambat je...aibkan org camni...

Mieza said...

so klu ko nak bgtau sape yg guna nama aku tu...YM atau email aku...klu x aku HARAM kan ko masuk blog aku!!! ada faham....

* x de sivik btl...nak gurau2 kasar pi tmpt lain...

Neeza Shahril said...

hehee.. akak pun terkena gak tag ni... tapi everytime akak dok depan laptop ni, akak tak pakai tudung.. mana boleh ambik gambar... tunggu lah ya.. bila akak pakai tundung, akak ambik gambar.. hehehhh...

kurus cekeding rupanya KM yek.. hehehhh...

suw said...

akhirnyer menjelma jua..ingatkan km nk letak gmbar superman ke batman ker..kekekekeke :p

sisik ikan said...

saya minta maaf la ye
saya cuma nak test kalau guna nama sama org lain dia keluar mcmana
lepasni saya tak guna nama org lain dah ye
lagipun saya baaru belajar
nak saya melutut ke minta maaf
lagipun kalau nama saya dafi,tak semestinya saya dafi af
mohon ampun maaf dipinta
semoga tuhan merahmati kita
pasni i guna nama ni ye
sorrryyy

shasha said...

akhirnya...dapat gak tgk muka KM yg agak2 encem tuh..kah kah kah..jgn perasan ek...

.::WaNiE::. said...

km pas ni sila ambil gambar menampakkan gigi pulak..kekekke

Shifu67 said...

KM patut la mem besor ko bagi warning... hehehe.... ko tengok, takat ni... aku je lelaki yg entry komen kat blog ko ni.... hahaha

tipahvogue said...

akhirnyaaaaaaaaaa.....

ita.itu said...

ko nih mana km..x jwb komen pun..idup ke x lg..hehe

Kebencian_Maharaja said...

Azreen- bukan takut tp hormat hehehe...

mieza- Aiii...satu mcm je perli hehehe...Tak kilat, tak hujan tp dah banjir ni...Tgh tunggu bot JPA3 ni hehehe...

Ita- modai ko nak kutuk aku la tu...takpe..ada lori ada bas....

nani- ni sorang lagi....

shafarina- senyum perli ke senyum kambing? hehehe...

mieza- long tumpang kesian ke? tumpang semangkok? keh..keh...

nani- aku tak marah tp hangin....

mebby- syabas betaji hehehe...

mieza- sapo plak guna nick long ni? ish..ish...ada patut kata saya cam syarlinie....kesian kt mak dia tau.

neeza_shahril- Saya kena penyakit Cikidis Acipilidis, sebb tu kurus keh..keh...

suw- memula fikir gitu gak tp sure korang tak percaya punya...hehehe...

sisik ikan- ko ni sapa ekk?

shasha- aku sedo diri la....

wanie- bab nampak gigi, cuba ko suruh ita buat...sure dia xberani punya hehehehe.....

shifu67- hehehe....sabo cikgu, geng laki lain diorg malu tu...

tipahvogue- akhirnya hutang berbayar kan..kan...kan..

ita- aku cuti arini...aku sihat gi...tak kojol lagi....

::CeK LaLa:: said...

YEAAAAA!!!
dah kenaiii!!
nanti boleh laaa p terjah kat canselori carik pakcik KM!!!

Kak Piah said...

betoi ka ni KM??
wuihhh.. patot la Mem jeles..
kacak ghupernyer..
wakakaka..

masviona said...

akhirnya...dpt jugak menatap wajah km...:)

Carrotsusu said...

Ohh... ini KM.. :-)

Kebencian_Maharaja said...

cek_lala- Ko sure bleh kenal ke La? Pakcik ko keja pakai topeng SpiderMan hehehe...

Kak_Piah- ko pun perli KM ekkk? keh..keh..Bagi makan kt rimau zoo tepeng baru tau...

masviona- ko percaya ke tu KM?

carrotsusu- mungkin tidak hehehe....

EraNaZeErA.. said...

ha...good ensem men... menjelma juga dikau wahai KM..... takler semua pembaca setia tertanya2 termimpi nak bayangkan rupa KM...hehehe

KM said...

era- hehehe...perli ekk?

risanur said...

tak sangka akhirnya KM telah kuar dr sarang invisble nye...

hUmmY said...

hahaha!

at last~

KM said...

risanur- hehehe...yakin ke yg tu KM?

hummy- at last hehehe?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin