Thursday, October 30, 2008

Kereta James Bond


Menjelang tayangan filem James Bond terbaru: Quantum of Solace bulan depan, Shell Malaysia membawakan koleksi kereta yang penah digunakan oleh perisik terkenal MI6 British ini. Setakat ni ada 4 koleksi yg boleh dimiliki & 1 lagi koleksi hanya akan dikuarkan pada hari tayangan filem itu di seluruh dunia yg dijangka 6 November ini.


Harga seunit RM5.50 ngan isian minyak sebanyak RM40 (kena isi minyakla plak). Kalau nak canggih gi beli full set ngan beg James Bond sekali RM60. Memandangkan koleksi-koleksi camni menjadi minat KM & mem, maka kami membelinya keempat sekali gus hehehe....Nasib baik KM & tokeh petrol pam tu kawan baik, so takyah sesusah isi minyak sampai RM40 tiap kali nak beli.


* Kepada kerajaan Malaysia, bila lagi nak turunkan harga minyak ni? Minyak dunia dah lama berapa di paras US$60++ setong. Betulla cakap bos KM, sekarang rakyat plak bayar subsidi pada kerajaan untuk beli minyak. Terbalik court sekarang. Sapa peduli?

6 comments:

mebby said...

Amboi KM dasat skali borong...errrr..minat gak collection keta keta tuh..ehehehehe..kirim KM tlg likan bole...ahaksss...

Ungku Nor said...

kitaorg pun dah ada complete set gak.

tapi akak still lagi suka yang koleksi ferrari aritu. ada bunyik wooo..;p

en_me said...

wah, me pong nak beli kete jebon ittewww.. ahaks

ita.itu said...

peh..gile ko minat keta ek..gigih ko membeli ye...ok gak ek wat koleksi

risanur said...

kalu dah minat tak kira nak kena bayar apa pun asalkan dapat apa yg diidamkan..:)

Kebencian_Maharaja said...

mebby- kat tempt mebby pun bleh beli gak. Nak best lg beli yg ori bukan model hehehe...

ungku nor-saya suka collect aircraft...

en_me-okla tu bro...

ita-kalau diberi pilihan, aku nak kolek awek reramai, bleh gitu Ta? hehehe...

risanur- kekedg miss gak risa bila poket pokai hehehe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin