Friday, October 31, 2008

Lelong..lelong..Handpon murah....Cepat2...Sapa lambat Tak Dapat..

Kalau korang tengah cari HP yang murah, jimat tenaga & mesra alam, KM ada satu set nak jual. Gambar dia korang tgkla kat bawah tu hehehehe.....

Sebenar HP kayu tu Budak Kacak yang punya. Cousin dia yang buatkan semasa balik kampung minggu lepas. Maka utk tempoh beberapa hari sibukla dia mengusung ke sana ke mari hp baru tu hatta ke sekolah, ke kedai dan seumpamanya. Orang yg tengok senyum sinis je. Mungkin dalam hati diorang kata bapak ko sure takda duit nak beli hp kan...kan... hehehe...
* Hp ni sebenarnya mempunyai gelombang or radiasi. So better korang letak jauh2 semasa korang tido sebab dia mengganggu sel-sel otak. Bayngkan kalau 8 jam tido, sepanjang tulah otak diganggu oleh gelombang hp. Bila bangun kepala jadi termasuk saraf di sekitar leher.

15 comments:

azreenfaisal said...

kreatip jugak cousin budak kacak tu kan...bile lg papa budak kacak nak belikan yg betul2 punye?

ita.itu said...

ha ye ke..hp leh wat otak kita biol..aku selalu tido bawah bantal buh hp..adoila..

* ayu * said...

sabr je lah..
dh la sama ngan my current hp..
cuma mine is real lah..
chet!

.::WaNiE::. said...

ni kamera depan belakang ke ape

3g ke tak nih

huhuhu smart siot kaler coklat..hahahah

suw said...

canggih wooo...
n kreatif summore..
patutla sy jadi malas je bile bgn tido..
diganggu dek gelombang hp ghopernyer(alasan mls wat keje!!) Kekekekke

risanur said...

takkan la KM tak kesian melihat budak kacak mengusung handset kayu tu..beli kan la satu yg mainan punye..
setiap mlm risa akan letak handset disebelah kepala...coz dgn handset la mengejut tidur risa...

Ungku Nor said...

KM dah penah terai kol dgn henpon tu ke belom..;p

Kebencian_Maharaja said...

azreen-yang betul2 kena tunggu besar sikitla. Kalau tidak, membazir je hehehe..

ita- patutla ko biol semacam ja sbb hp bawah bantal hehehe...

ayu- hehehe...dia buat dua, satu lagi nokia hehehe...

wanie- ada camera hehehe...budak amirul tu memang kreatif. Takde keja cari keja...

suw- lebih ringan dr hp sebenar hehehe...Pasni better pakai jam locengla. Hp letak jauh2 sikit time tido.

risanur- yang main punya dah byk...semak umah je. Dahla bising plak tu. yang ni tak bising hehehe...pasni kita kena ubah stail penggunaan hp, bbahaya for long term

Ungku Nor- belum gi akak..cari line tak dapt hehehe...

mebby said...

heheheh..bagus ni set baru series braper nih..leh order lapan ni..harga baper KM

cHeRyNa PiReS said...

best laaaaa henpon nieh...ade kamera tak KM...boleh tak sekodeng org? ehehhee...

KM said...

mebby- set ni terkini di pasaran, kalau mebby nak jd dealer or duta cam Mawi tu pun bleh. Juai kat Dubai hehehehe...

cheryna-amboi sha...ko bab skodeng je terer ekk? Hp ni bukan je ada kamera, tp leh buat remote astro heheheehh...

Mieza said...

keluaran negara mana tu...JEPUN ker...la nape x beli yg HTC punya bole tgk blog lg...hiks

Kebencian_Maharaja said...

mieza- Ni bukan keluaran Jepun tp teknologi Macau. Gunakan perantaraan 3 suku G. Bukan takat update blog, kalau demam rebus minum air dia hehehe...mujarab2

::CeK LaLa:: said...

alallalalal... comel nyerrr!!
Pakcik! La nak order 2 blh?
nak bagi kat teruna n dara kat umh nun! hik hik hik

KM said...

ceklala- nanti balik kmpg saya tnya anak penakan saya, leh buat lagi ke hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin