Tuesday, October 14, 2008

PMR....

Sejak semalam, seramai 474,060 pelajar seluruh Malaysia mula menduduki Penilaian Menengah Rendah (PMR). Antaranya mungkin ada adik-adik kita, anak2 kita, saudara-mara kita dsbnya. KM mengambil kesempatan ini mengucapkan selama menempuh peperiksaan kepada mereka & mencapai keputusan yang cemerlang. Kalau bleh kasi pecah rekod Malaysia hehehe....

* KM masa sekolah tu tak sempat ambik PMR. Kesian...kesian....

6 comments:

Mieza said...

all the best to budak2 yg amik PMR smlm...:D

Ungku Nor said...

kat rumah ni tahun depan, PMR & SPM sekali naik dedua..huuuu..;p

risanur said...

salam KM,
kalu tak sempat amik PMR sempat amik SRP je ke??atau mmg langsung tak ambil exam..konpius???

* ayu * said...

all the best adik adik!!!!!

Kebencian_Maharaja said...

Along- Along pun tak ambik PMR kan..kan..

Kak Nor- Kalau tahun depan sempat lagi lagila kalau nak prepare tahap Gaban sekali pun hehehe.....

Risa- KM ambik SRP hehehe...sesaja nak konpiuskan risa...

Ayu- Nape tak kata all the best ababg? hehehe....sesaja bg ko konpius....

Redbloodsnow said...

a'ah wish all the best utk dak² PMR

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin