Friday, October 31, 2008

Limited Edition...James Bond Car

Korang rasa kalau sesapa nak sedekahkan kereta ni, korang nak tak? Kalau nak kenapa? Kalau taknak kenapa?

10 comments:

ita.itu said...

nak sbb leh jual jd besi buruk...pastu duit tuh bg ko bio ko beli hp utk anak ko..hehe

Mieza said...

aku sekeh ko baru tau nanti(jgn ko nak pki helmet ek)...org buta pun x moh tau naik keta ni...:p klu jual kat besi buruk pun x tau la brapa kilo je yg laku...

cHeRyNa PiReS said...

kalo ade rancangan pimp my ride kat mesia nieh boleh kot KM...tp kalo takde, pon boleh gak...jual byk dpt tuh:D

suw said...

kalo keta tu tak yah pakai minyak n super duper laju..sy nak! rupe tak penting..yg penting prestasi :P

azreenfaisal said...

kalau biarkan tersadai macam tu tak elokla...repair sikit ke, blehla letak kat depan rmh km...btul tak km..

Kebencian_Maharaja said...

ita- woi...hp mainan anak aku bykla, nak buat pe beli lagi. Ko sengaja nak provoke aku ye...

mieza- org buta memang takmau keta tu sbb dia takleh drive hehehe....

cheryna- minat ke pimp my ride tu? KM ingatkan rancangan lagu raps hehehe....

suw- KM takleh bayangkan anak dara cam ko bawak keta tu pi keja kah..kah...kah

azreen- betul jugak tu. Tp depan umah sapa? Depan umah Ta sesuai kot hehehehe....

prebetsabu said...

aku nak..
spray balik kasik buang karat2.. then letak kat laman sbg showcase.. unik...

dakgilachoc a.k.a nani said...

aku nak kalo ko bg free KM..hakhak...tp nak naik jelah..simpan takmo...:p

KM said...

prebetsabu- hehehe...nak buat showcase? ok gak tu bro tp kalau umah tingkat tak sesuaila plak hehehe....buat mercu tanda nak masuk kmpg pun ok bro...

nani- ko bawak balik kampung hehehe...

.::WaNiE::. said...

tolonglar aku nak..kuikui

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin