Wednesday, October 22, 2008

KM ditag plak....

Tak pasal2 je arini aku kena tag oleh Nani. Sebenarnya aku malas nak jawap tag2 ni. Anyway, sebab mood aku consider baik arini, aku jawapla ye.

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
- Senyum ja la sebab xbanyak pengalaman bab2 ni.

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
- Sejak tua2 ni, aku jarang tido bermimpi.

3. Whose butt would you like to kick?
- Siap ko Ta....hehehe...

4. What would you do with a billion dollars?
- Duit memang best tp kalau belum ada dlm tangan, malas nak cakap.

5. Will you fall in love with your bestfriend?
- Best fren aku semua jantan. Takkan nak jatuh cinta ngan depa plak. Kang tak pasai2 kena kilat hehehe...

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
- Apasal byk cakap love..love? Ko jawapla sendiri.

7. How long do you intend to wait for someone you really love?
- Bergantung pada keadaan.

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
- Mungkin bukan rezeki & jodoh kita tu....

9. What do you pray each day for your loved one?
- Bersama dunia & akhirat hehehe....

10. What takes you down the fastest?
- Kalau aku pilih lif, bleh dak? hehehe...

11. How would you see yourself in ten years time?
- Insyaallah lebih baik dari hari ni.

12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
- Aku tak berapa jelas soalan ni.

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
- Orang yang tag aku ni selalu kutuk aku mcm2. Tp aku tau, kutukan tu just for the jokes & tak memudaratkan, betui tak Nani?

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
- Single lelama rasa boring sebab tu aku kawen. Bila kawen insyallah, kalau dua2 tahu t/jawab sure Allah tak menyusahkan kita.

15. What’s the first thing you do when you wake up?
- Tengok jam

16. What’s the character must have in your partner?
- Boleh bersama tanpa pertikaian yg besar sudah dikira baik.

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
- Dah lama aku jatuh cinta 2 sekali, cinta kat Mem & Budak Kacak.

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
- Kita manusia biasa, tak terlepas dari rasa marah pada seseorg yg buat buruk kt kita. Tapi pelan2 maafkan org tu sebab perjalanan dunia ni singkat je.

19. Do you prefer being single or having a relationship?
- Aku dah kawen daa....Tanyala xnak kawen sorang lagi ke...bleh gak aku jawap hehehe...

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
- Hehehe...nak kejar pa lagi. Jalan-jalan dahla.

* KM takmau tag sesapa nanti susahkan korang plak.

11 comments:

Mieza said...

ko sama la ngan along...bila bgn pg ngk jam...semua org gitu kot...:p klu lmbt lg bole smbg tido kan..kan..kan

Kebencian_Maharaja said...

Mieza- Mana sama long. Saya tgk jam, kalau awal lagi saya bangun tahajud hehehe....saya takla sambung tido plak long hehehe....Jgn marah ye long hehehe...

ita.itu said...

brani ko nak kick aku dulu..ko nmpk x kasut aku tajam mcm ikan todak..brani2 ko ye..tguuu

ita.itu said...

eleh tahajud ke ko pg2 buta..ke bunuh kapir..haha

risanur said...

bagusnye KM tak nak tag orang...:)

Kebencian_Maharaja said...

Ita-Yeke kasut ko tajam? Bleh aku pinjam buat kopek nyior keh..keh..Ko yg minat betui ngan bunuh kapir ni, pastu aku jadi plak mangsa.

Risanur- sebab kadang2 membebankan org. Kalau tak jawap nanti kdg2 org yg tag tu kecik hati tu plak.

Mak Su said...

sporting gaks ni, sudi gaks jawab tag :)

cHeRyNa PiReS said...

19. Do you prefer being single or having a relationship?
- Aku dah kawen daa....Tanyala xnak kawen sorang lagi ke...bleh gak aku jawap hehehe...

kalo sha tanye KM...

XANAK KAWEN SORANG LAGI KE?

ape jawapan KM...ehehe..

Kebencian_Maharaja said...

Mak Su- saya memang sporting, nanti tag saya ye hehehe....

cheryna- ko sesuka je ambik kesempatan ye atas kelemahan KM. Km jawap ye, setakat ni KM akakn kekal setia ngan Mem KM. Apa yg akan berlaku di masa depan, KM takleh ramal tp semoga perjanjian ini kekal begitu samapi dibangunkan semula nanti.

.::WaNiE::. said...

wahwah mo main tendang2 sama kak ita pulak

ko jgn bro, kak ita tu ppn..kekeke..kang dia gune senjata air mata kang ko gak susah..kekekke

KM said...

wanie- senjata air mata? KM pakai water canon FRU bleh? hehehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin