Thursday, October 16, 2008

Sexy kah anda?

Ada pun seorang teman KM, yang juga seorang blogger bernama Lala telah mengurniakan secara peribadi anugerah berikut kepada KM. Walaupun dengan kemampuan yg tidak seberapa ini maka untuk tidak mengecilkan hati beliau, KM pun menerimalah anugerah tersebut. Korang rasa KM ni sexy ke? Malu rasanya KM untuk bercakap tentang keseksian ini. KM pasti pasni akan adalah kerabat & suku-sakat KM akan tersenyum riang untuk mengutuk/menerjah KM pasni hehehe.....Anyway, thank's ya Lala.

Gambar ini adalah tempelan semata-mata. Tidak berkenaan ngan KM mahupun award tersebut.

* KM passingkan award ni kepada semua teman blogger KM yg tersenarai dalam di sisi kiri blog ni. Hehehe...ambik ye jgn tak ambik plak...

21 comments:

::CeK LaLa:: said...

wahh!! jd org pertama ke ni..
hik hik hik!
mekasih yer pakcik sbb sudi terima award seksi tu!! aauuwww!!!

ita.itu said...

lobang idungmu tetap menjadi pojaan hatiku..hahaha

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah sexy ke KM? uicehhhhh cam tak caya jerk..aakaka...

suw said...

wahh..kiranya lala ni antara org ble tgk km la ek? terserlah keseksianmu itu hik hik hik :P

butterflytwinlove said...

wah kena letak pasni KM lelaki sexy sensasi la..hehehe +)

KM said...

Lala-Takkan award ja? hadiah iringan takde ke? Piala pusingan ke? Kurang2 pun baucer makan hehehe...

Ita-nasib ko takdak idea ye...kalau tidak sure aku kena belasah teruk kan hehehe....

Nani- ni sorang gi yg anti sangat kat aku. Berbakul2 ko kutuk aku ye tp aku sabar je....

Suw- Lala pun tak penah tgk saya wpun KM ngan dia satu majikan hehehe....

KM said...

butterflytwinlove-jgn..jgn..jgnla. Semua tu tak betui pun. Kang tak pasai2 je jadi modal buat raja2 lawak kt cyber ni hehehe.....
KM budak kampong je....

EraNaZeErA.. said...

KM...bila nak nunjukkan muka mu yang ensem lg seksi itu..ENSEM ka??????? hehe...

Kebencian_Maharaja said...

Eranazeera- Sapa memandai kata KM ensem ni? tak betuila. KM cengkung je, berat pun lebih kurang ko je hehehe........Insyallah dlm entry yg ke-200, KM akan muncul..Tungguuuu

dakgilachoc a.k.a nani said...

eranazeera, KM mmg ensem..mcm ketua lanun tuh...... akakakakaka.....larikkkkkkkkkkk jauh2...=P

chempaka said...

Sexy kotttttt!!! wahhhhh...peeeweeet!!!! hikhik..

Kebencian_Maharaja said...

Nani- ko suka kutuk aku teruk2..bila ko nak insap? Ko tak sian kat aku ko?

chempaka- hehehe...ko pun dah pandai peewittt ek? Sapo ajar ni?

shafarina said...

Terpaksalah saya menerimanya :)

Auuw!

dakgilachoc a.k.a nani said...

KM, mna ada aku kutuk maaa..aku puji la..ikhlas tuh..aiyokkkkkk jgnla merajuk, tak seksi maaaa..kahkahkah...

Kebencian_Maharaja said...

Shafarina- Terima jelah tp takde hadiah iringan hehehe...

Nani- Kalo ko melawak aku tak kisah sbb aku bleh buat lawak tahap gaban kat ko hehehe...tungguuuu

mebby said...

hahahahah..i suka org cakap i sexy....er er er..KM sexy ke seksa ek..

PENDEKAR said...

tapi monyet kat atas tarzan tu memang seksi...

;-)

risanur said...

salam KM,
risa tau knp lala tu bg award sexy coz ramai yg tak sabar nak lihat rupa KM..ini adalah satu taktik utk wat KM menunjukkan diri...
tq award tu :)

Mieza said...

huhu...malu nak ambik award ni...along rasa x seksi lgsg..tp along ambik gak la...tempek kat side bar along ya...tq KM

Ungku Nor said...

seksi tu bersifat unibersal..ngeh ngeh ;p

Kebencian_Maharaja said...

Mebby- hehehe...lawak2...Kalau org pompuan seksi, KM plak seksa hehehe..

Pendekar- monyet tu tak sexy tp berahi hehehe...

Risa- kira dia provoke ekk? hehehe...tp KM bukan menarik pun hahaha...insyallah edisi ke-200 saya kuar tv, bleh?

Mieza- KM pun malu gak hehehe...tp org memberi kita mengambillakan...

Ungku Nor- betul akak, kdg2 org tgk lembu pakai skirt pun sexy heheehe....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin